AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékutalvány

Megtérülő önismeret: ismer olyan embert, akinek szívből szeretné, hogy jól alakuljon az élete? Adhat neki relaxációs-imaginációs bérletet is tárgyi ajándékok helyett!
A bérlet kedvezményezettje egy 15 alkalmas magánkurzuson vehet részt, amelyben megtanulhat relaxálni, imaginálni, és “képet hívni”. A bérlet ára 180.000 HUF (12.000 HUF / alkalom), amelynek minden alkalmát egyénileg egyeztetem a kedvezményezettel. A helyszín szintén szabadon választható a “Kapcsolat” fül alatt felsorolt települések valamelyikén.

A bérlet felhasználójára ugyanolyan keretek között, ugyanolyan feltételekkel használja fel az utalványt, mint bárki más:

  1. Az első találkozás díjmentes. Közösen megbeszéljük az elérni kívánt célokat, változásokat, és a kedvezményezett eldönti, hogy igénybe veszi-e az ajándékutalványt. Ha nem kíván élni a lehetőséggel, az ajándékutalvány teljes összege visszafizetésre kerül az adományozónak (vagyis a vásárlónak).
  2. Ha a kedvezményezett nem járja le a bérlet mind a 15 alkalmát, a nem igénybe vett alkalmaknak megfelelő összeg visszafizetésre kerül az adományozónak.
  3. Ha a kedvezményezett a 15 alkalom után folytatni szeretné a kurzust és ezáltal mélyebb önismeretre kíván szert tenni, dönthet a folytatásról is, immáron önerőből.
  4. Az adományozó személye megnevezhető, vagy kérheti kiléte titokban tartását is.
  5. Idővel a kedvezményezett is vásárolhat egy másik, neki fontos ember számára ajándékutalványt, ha szeretne. Hasonlóan ahhoz, ahogy szüleink a tőlük telhető módon felnevelnek minket (ételt és italt, ruhát adnak, iskolába járatnak, stb.), de a “ránk fordított összeget” nem nekik fizetjük vissza, hanem lehetőség szerint mi is felneveljük legjobb tudásunk szerint gyermekeinket. Így adva tovább egy jobb, új élet lehetőségét.

Hogyan vásárolhat ajándékutalványt?

Kérem, írjon nekem egy e-mailt “ajándékutalvány” tárggyal, amelyben megnevezi a kedvezményezettet (elérhetőségével), és megadja az ön számlázási adatait (nevét, címét, adószámát, és elérhetőségét). Kérem, hogy csak az után utalja át az összeget, miután megérkezett önhöz az elektronikus számla (pdf)! Az átutalás beérkezése után felveszem a kedvezményezettel a kapcsolatot.